Litet men naggande gott

bild (3)

 

Det här fina halsbandet fick jag hem från vår huvudsponsor Safira. Så fint. Det är dessutom bitsäkert och det är tur det för jag vet en annan i familjen som också älskar detta halsband 🙂 Jag är livrädd för att Felix skall dra sönder kedjan, han är där och drar och petar på hjärtat så fort han sitter i mitt knä.

Jag är väldigt dålig på att använda smycken men det här halsbandet har jag haft på mig sen jag fick hem det. Förmodligen för att det är enkelt och passar till allting. Vissa andra halsband är så stora och passar kanske bara till fest. Det här passar både till fest och vardag.

 

6 thoughts on “Litet men naggande gott

  1. Verkligen ett jättefint halsband. Skulle gärna vilja veta vilken storlek du valde på hjärtat och vilken längd du har på kedjan. Tänkte ge ett likadant till min guddotter, som hon kan använda som vuxen 🙂

  2. Åh vilket fint!!! Jag fick ett hjärta av maken för många år sen men det bet Emilia sönder. Och kedjor har både hon och Malin haft sönder. Tyvärr. Men åh så jag saknar mitt guldhjärta… Det är ett så enkelt men ändå så vackert smycke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.