En kille som går sin egen väg

Idag har Melvin haft friluftsdag och kan ni tänka er, han är nog en blivande världsstjärna i längdhopp, han hade hoppat hela 10km, det ni 🙂

De hade även haft kast med liten boll och sprungit så givetvis var han tvungen att utmana sin mamma när vi skulle till bilen.

I övrigt så hade det väl gått ganska bra förut om att han hade gått sin egen väg. De hade något som hette skoljoggen och då hade han gått runt stora elljusspåret med två tjejer i tvåan. På väg tillbaka mot IP (strax innan man är där) så går en skogsväg mot skolan och där hade han gått in och på det viset kommit tillbaka till skolan.

Nu hann jag inte prata klart med hans lärare men tjejerna hade förmodligen talat om att Melvin gått dit och han var i alla fall inte på avvägar alltför länge.  Busungen! Ibland är han lite egensinnig. Men de hade pratat om det så jag hoppas han inte går sin egen väg fler gånger.

Det var tydligen betungande med idrottsdag för efter att vi fikat och krupit upp i soffan så blev det plötsligt helt tyst… då hade han somnat. Nu fick jag väcka honom och sätta på en ny film så nu hoppas jag att han inte somnar om.

2 thoughts on “En kille som går sin egen väg

  1. @Linda w L2K,

    Riktigt imponerande eller hur *s*

    Ja samma för Melvin, han är så van att han ex får gå till mormor och morfar själv, det har han gjort sen han var 2,5år (de bor 150m bort) och vi ringde såklart alltid och sa att han var på väg. Första gångerna så höll vi koll att han gick på sidan av vägen och det gjorde han alltid. Han är som van att han får göra sånt själv.

  2. Wow! Hela 10km! Imponerande!

    Sebastian gjorde en liknande grej på en friluftsdag. Hela skolan var i väg i skogen vid ett ställde där vi ofta promenerar med barnen. I närheten finns en liten bro och som en slusstrappa mellan sjö och å. Så Sebastian och en kompis gick dit och tittade när barnen fick strosa själva… För hans det var det inget konstigt, det var nära och han hittade. Men skolan tyckte inte det var lika kul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.