UnderBARA Barn och ett stort tack till min mamma

IMG_1516

Min mamma är den bästa mamman. När jag får inbjudan till att gå som VIP bloggare på UnderBARA barn så ställer hon upp med att lämna Melvin på förskoleklassen. Hon tar även Felix på dagen när jag och Jeanette skall packa Jeanettes bil full med goodiebags.

Att hon sen ställer upp och hämtar Melvin de dagar jag kommer behöva jobba framöver är också guld värt. Inte så mycket för mig kanske (eller jo det är det förstås) men kanske mest för Yamaha. Hade hon inte ställt upp hade inte jag kunnat ställa upp för mitt jobb.

Nu till UnderBARA Barn igen.

Jag har äntligen fått det åtråvärda mailet att jag för tredje året i rad får bli VIP bloggare och får släppas in 30min tidigare och därmed hinna träffa företagen innan det blir allmänt kaos. Superskoj och tack för det.

Jag har även tänkt gå en dag till under helgen och det verkar som det blir på lördagen eftersom Melvin skall på kalas på söndagen. I och för sig kanske Nicke kan ta honom själv till kalaset och så åker jag och Felix upp för att gå runt lite sådär sista dagen.

En fördel för i år (tror inte de haft det förut) är att man kan beställa sin entrebiljett på Ticnet, kan vara skönt att slippa köa för att betala och köpa biljett på plats.

Skall ni gå på UnderBARA BARN?

14 thoughts on “UnderBARA Barn och ett stort tack till min mamma

  1. @Jessica,

    Ja det är så skönt att få strosa i en halvtimme i lugn och ro. Jag önskar iofs att de skulle utöka det med en timme för då hinner man verkligen stanna till och prata och kika på det mesta som intresserar en 🙂

  2. @Malin- allt och lite annat,

    Du kan få stå som första reserv i fall någon hoppar av om du vill, vi har nämligen ingen reserv just nu.

    Jag skulle gärna gått på spaeventet men jag åker till Fab mamas på lördagmorgon så det var inte riktigt aktuellt tyckte min sambo att jag går på det på fredagen och sen är borta till söndag kväll (vilket jag förstår)

  3. @Martina – Tävling i bloggen,

    Det är jätteskönt att hon vill ställa upp.
    Är det knök med folk (en gång var det kö direkt man kom in) så går man ändå inte förbi alla upp till någon speciell kassa… eller jag skulle tycka att det kändes jobbigt. Fast det är nog värst om man kommer precis när de öppnar.

  4. Åh vad kul, grattis! Jag har också sökt men jag tror inte jag får komma på pressfrukosten! Men man kan ju alltid hoppas! 🙂 Kom på söndagen också så kan du hälsa på mig i BCWW- monter där jag ska hjälpa till! 🙂

  5. Vilken mamma! Skönt att hon kan och vill ställa upp!
    Jag tror att det ändå kommer vara köer i den/de kassor som man kan gå igenom med förbeställda biljetter när det är som värst.

    Det var inga rabatterade priser på förköpsbiljetterna heller om jag förstod det rätt..?

    Ok, nu kanske jag lät lite negativ men för mig spelar det ingen roll om jag får köa lite för att komma in på mässan för jag gillar den verkligen haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.