Psoriasis

Jag vet inte om jag berättat här i bloggen att jag lider av psoriasis. Som tur var är det inte en så allvarlig variant utan den kommer och går kan man säga. Brukar komma i slutet på sommaren och sen hänga kvar lite. Det mesta sitter (trist nog) i hårbotten men så får jag ibland prickar på övre delen av kroppen.

Nu hade jag sån tur att lagom när det började dyka upp prickar (för jag har typ prickpsoriasis) så fick jag erbjudande från Smartson om att testa Dermalex. Och turen var med mig för förra veckan kom salvan hem till mig.

Jag har nu smörjt mig första gången och det skall bli spännande att se om det ger något. Jag har valt att bara behandla min rygg där det just nu inte ser så kul ut. Första smörjningen var lite jobbig för det svider/bränner lite och då vill man bara klia ihjäl sig där man smörjt. Men redan nu, ca 20 minuter efter behandling så har det lagt sig och jag känner ingenting.

Före bild

DSC_0183

4 thoughts on “Psoriasis

  1. @Jenny,

    Peppar peppar och ta i trä. Men hela det här året så har jag helt sluppit min psoriasis… märkligt men väldigt skönt. Då skall tilläggas att jag inte smörjer in mig för fem öre… Ska kika in hos dig sen.

  2. Hej!
    Psoriasis är en riktigt jobbig sjukdom som drabbar mer än bara huden … 🙁
    Har testat Dermalex med goda resultat, men efter en tids användning av alla krämer jag testat av olika fabrikat slutar de fungera för mig :/
    Det är inte lätt att ha psoriasis men hoppas dermalex hjälper dig.
    jag driver en blogg om hur det är att leva med psoriasis med information om den med mera.
    Ha en fin dag!
    Mvh, Jenny

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.