Idag kom Stockholm hem till oss

Ända sen jag berättade för Melvin att han skulle få välja ett dockskåp så har han längtat efter att det skall komma hem till oss. Varje dag har han frågat om det kommit. Melvin älskar att leka med gubbar/figurer och har de då ett hus är det ännu roligare. Pippihuset är inte lika lättlekt eftersom taket gärna ramlar av när Melvin leker med det.

Idag så kunde jag äntligen berätta att dockskåpet kommit hem och jag var tvungen att sätta upp det på direkten.

Vill du vinna ett dockskåp? Gå i så fall till detta inlägg och tävla (avslutas 15/10-13). Mycket enkelt. Svara på två frågor och motivera. Eller så kan ni passa på att beställa ett och få 20% rabatt hos Lekmer. Använd koden d7qPEhDb87 . Koden gäller till 14/10.

Såhär fint blev det i dockhuset när vi gjort ordning

DSC_0184 DSC_0190

 

Som ni ser ovan så funkade det jättebra att leka med pippifigurerna och Pippis möbler fick också flytta in (i köket?!). Fast ikväll har vi beställt badrumsmöbler och vardagsrumsmöbler eftersom vi hade rabattkoden.

Tack Micki för att vi får vara bloggkompisar med er och Melvin tackar och bugar för dockskåpet.

4 thoughts on “Idag kom Stockholm hem till oss

  1. @♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥,

    Det var Melvin som fick välja. Så fort han såg poolen så ville han ha Stockholm :-). Nu är det väldigt trångt på hans rum. Jag hade tänkt att vi skulle ha allting i det andra sovrummet men där är det fullt med goodiebags så alla leksaker är just nu placerade i Melvins lilla lilla rum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.