Tacksam över… och en liten recension

Det jag är mest tacksam över vad gäller mitt bloggande är

bild (3)

1. Alla underbara människor jag lärt känna via bloggen. Vad skulle jag göra utan min Ewa. Jag kan prata om allt med henne och hon är den bästa vännen och den jag umgås mest med (och då bor vi ändå en bra bit ifrån varandra.). Det är också så härligt att barnen verkligen gillar varandra och Nicke och F kommer så bra överens.

2. Att jag får möjlighet att gå på roliga event både bloggevent och andra event som pressfrukostar/pressdagar.

3. Att jag på grund av min blogg får prova och recensera saker som är barnrelaterade som exempelvis (och här kommer en produktrecension), den här mackapären

page

 

The wean machine har jag fått hem från Mammashop för att prova och recensera. Nu har jag provat den flera gånger och den funkar riktigt bra. Som ni ser på bilden så är det som en “press” där jag i det här fallet pressade broccoli.

Det som är smart är att maten hamnar i en behållare och så finns det en sked med som sitter fast i wean machine. Det är enkelt att pressa men tänk på att den nog bör användas för lite större barn då det man pressar blir lite grövre/bitar.  Felix har inga problem att äta dessa bitar och jag tror att lite hjälp har vi haft av denna maskin för nu äter han faktiskt mat utan problem. I början var det lite meckigt med maten men eftersom han var intresserad av vår mat så var det perfekt att ta mat från min tallrik, pressa och på så sätt få i honom. Bra med ett nyfket barn.

När jag valde att recensera denna så tänkte jag att den är perfekt att ha med i skötväskan ifall man är iväg, men jag känner nu att den nog är lite för otymplig att ta med. Fast så känner jag nog för att Felix börjat äta burkmat nu 🙂 . Den är väldigt lätt att göra ren och produkten är allergivänlig och fri från BPA, PVC och Ftalater.

Priset för denna är 249kr

7 thoughts on “Tacksam över… och en liten recension

  1. @Jennie,

    Människorna är verkligen prio 1.

    Sen går det upp och ner med bloggandet tycker jag, fast nu känns det som det finns hur mycket som helst att skriva om… fast just nu är min blogg mest reklampelar då jag valt att lägga ut alla “mina” sponsorers vinster så de får lite mer reklam. Men det pågår max en vecka till, sen är det som vanligt igen.

  2. Hejsan! Hoppas allt är bra med dig i detta tråkiga men mysiga höstväder!! 🙂 Jag vill bara tipsa dig om mina tävlingar jag har i bloggen! Hoppas du gillar tävlingar, annars ber jag om ursäkt för detta inlägg ! 🙂
    MINA TÄVLINGAR:
    SISTA CHANSEN ATT VINNA BABYGYM! VINNAREN DRAS IKVÄLL!!!
    http://blogg.improveme.se/sandriiie/2013/10/01/vinn-ett-babygym-ifran-ladida-se/
    Vinn 500:- hos 4mom.se =)
    http://blogg.improveme.se/sandriiie/category/%e2%99%a5-tavlingar/

  3. bloggen är fantastisk och jag är så glad att jag hittat tillbaka!!! kram och det va s kul att se dig igen även om vi inte hann prata så mkt, ni gjorde en fantastisk middag för oss! kram igen!

  4. Jag håller helt och hållet med dig!
    Alla underbara människor gör ju att jag värnar om bloggen som ett litet barn.
    Även om den tar lika mkt tid som ett företag ibland! 😀

    Det koommer förresten komma ytterligare ett inlägg om middagen med sponosrlista, det är på g 😉

    Kram!

  5. Och jag ÄR glad att jag har dig!! Och den bilden på oss är ju inte klok 🙂 Hahahahaha

    Nyfiken på din den där “pressgrejen”…. verkar super ju 🙂

    Tack kompis för att du finns!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.