Mer jobb än väntat

Jag har jobbat lite på mitt jobb nu i tre veckor vilket har varit roligt men ganska stressigt. Min vikarie åkte på diskbråck och fick en operation här för en månad sedan och skulle förhoppningsvis kommit tillbaka i början på november.

Tyvärr så hände något med hennes rygg nu i förra veckan, hon tror hon hostat så kraftigt att något liksom blivit tokigt i ryggen och så har hon fått så ont att hon varit sängliggande. Stackarn. Lider med henne. Nu blir det eller har redan blivit ny operation.

Detta innebär att det inte finns någon på mitt jobb som sköter om leverantörsreskontran. Nu hoppas jag och ber till högre makter att Nicke får fortsätta sin pappaledighet med 2 dagar i veckan så jag kan gå in och jobba extra även i november. Annars lär det bli fullkomligt kaos. Tänk er själva om ingen kommer jobba på någon månad (minst). Ni kan ju tänka er hur mycket fakturor som blir liggande och hur mycket påminnelser som lär komma. Att åka in någon dag i veckan och ha Felix med känns inte som ett alternativ.

Office Worker with Mountain of Paperwork

 

Bilden lånad här

7 thoughts on “Mer jobb än väntat

  1. @Emlisch,

    Oj, jag vet inte riktigt när hon blev dålig. Hon har haft problem länge men gått hos naprapat/kiropraktor (vet inte vilket)… men så blev det värre och hon fick remiss till ryggkliniken i Strängnäs och så blev det operation… och så nu en kompletterande som jag just såg hade gått bra.

  2. @Martina,

    Jag blev stressad först men nu är jag så säker på (eller hoppas) att Nicke kan vara hemma. Problemet är att det inte finns någon som kan lära upp någon från Poolia, ja mer än jag då… sårbart men sant.

    Och kan jag inte jobba extra kan jag inte heller lära upp någon. Kniper det så får jag försöka åka in en dag i veckan och hoppas någon kan ta Felix alt. hämta Melvin och så får man göra det nödvändigaste… en del kan jag göra hemma.

  3. Oj men du. Försök att inte stressa upp dig över det där. Det är faktiskt din arbetsgivares skyldighet att lösa det om du inte kan avbryta din föräldraledighet. De kan ju alltid ringa Poolia 😉

  4. Ouch, stackars henne 🙁 när blev hon dålig första gången? Sambon har åkt på diskbråck och är mest nyfiken på hur lång tid det tog innan hon opererade sig. Hoppas ni kan fixa pusslandes- inte kun o ha högar med jobb liggandes.

    Kramis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.