Ridning i knattegruppen

Är så glad att vi tog med Melvin på ridlektion. Tror han tycker det är ganska så kul. Nu är det bara 30 min som de rider i knattegruppen så jag hoppas han får börja i nybörjargrupp sen, fick för mig att de rider lite längre pass där.

Idag fick vi en något grinig häst men jag tror jag hanterade Ginger ganska bra. Märker att jag känner mig lite säkrare bland hästarna nu. Är ändå 25år sen jag själv hängde där i stallet och skötte hästar.

Idag var Emilia där och hon hjälpte till med att leda Melvin samt kratsa hovarna för det ville jag inte göra på Ginger då hon höll på och sparkade i spiltväggen.

Ridningen gick bra och det är så skönt att någon annan leder Melvins häst, tycker det är viktigt att han vågar fråga och får ta tips och lära sig av någon annan.

Idag var han så duktig och ville leda ner sin häst själv

Ginger

2 thoughts on “Ridning i knattegruppen

  1. Kul med ridning. Red själv som barn och i tonåren. Sen blev det uppehåll och för ett par år sen red jag i ridskola som vuxen. Verkligen super kul. Men nu hinner jag inte riktigt med. Saknar det massor. Hoppas Melvin fastnar för ridningen, jätte duktig och modig iaf som ville leda hästen själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.