Höstlovet

Den här veckan har det varit höstlov vilket inneburit att Melvin varit hemma med mig och Felix. Måndag och tisdag var vi på kryssning men sen har vi varit hemma. Vi har faktiskt inte gjort något alls. Vi har hängt framför lite film, tv och tvspel. Melvin har lekt med sin kompis Agnes när hon väl kommit hem från fritids.

Idag tog vi en promenad ner till öppna förskolan och hälsade på där. Det var Markus som är vår präst som var “ledare” idag och så kom Lottie och Ture förbi. Det blev en liten sångstund och sen blev det fika och lek.

Var kul att träffa Lottie eftersom hennes Ture är 3 dagar yngre än Felix. De kommer med andra ord bli klasskompisar om båda familjerna bor kvar i Mölnbo (och ingen av oss väljer någon friskola/waldorfskola på annan ort).

Agnes kom förbi på eftermiddagen och så har ungarna härjat här. Herregud vad de höll på. Sen ville vi ha lite lugnt så då fick A gå hem och nu ligger Melvin i soffan och väntar på att Barda skall börja.

På det stora hela så tycker jag det gått bra att vara hemma med båda barnen. Klart vi har bråkat lite men det har nog mest berott på att Melvin blivit rastlös (fast han har ändå inte velat göra något annat än soffhänga).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.