Tystnaden har sänkt sig

Hemma själv med killarna ikväll. Nicke har jobbat över och vi har faktiskt haft en bra eftermiddag. Ingen helvetestimme här inte. Vi var hemma strax efter klockan 14 och då åt Melvin lite mackor för han var hungrig och sen spelade han lite Zelda innan han kröp upp i soffan och kollade på Barda.

Vid 16-tiden så ville han kissa, lägga sig i soffan och bara mysa, då var han trött. Men så kom Agnes mitt i detta och då ångrade han sig. De kilade hem till Agnes (Melvin fortfarande i pyjamas) men väl där så råkade Agnes slå igen dörren över två av Melvins fingrar så det var tårar och smärta när han kom hem igen.

Vi mös lite till innan det var middagsdags och då blev det middag för Melvin och Felix. Sen lite kvällsaktivetet för Felix, dvs ligga på mage, ta sig framåt och bakåt och hitta på bus. Melvin såg klart på Barda.

Sen var det välling och sängen för Felix och jag och Melvin gick och läste bok i hans rum. Han somnade ganska fort. Vi läste en rätt tjock bok och så helt plötsligt kommer det ett kort kapitel om Magister Flykt, tvillingarna Jansson och Inga Sörman (som alltid kom försent). Fick nostalgi. Det brukade gå på tv och det var alltid så roligt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.