Minstingen har fått eget rum

Nicke tyckte det var dags för Felix att få eget rum men jag har liksom velat ha min lilla bebis i sängen bredvid mig. Idag så tog jag ändå tag i att städa av hans rum, ställa in spjälsängen och ta undan Melvins leksaker som var där.

Det saknas en hylla (typ en expedit) och lite tavlor på väggarna, just nu är det lite eko i rummet. En rullgardin behöver vi också köpa in. Jag satte upp Felix bokstäver på dörren och ställde hans Pinoböcker på förvaringsbordet bredvid sängen. Mysigare än såhär kunde jag inte göra det. Krävs en hel del saker innan det är klart. Men vi får ta lite i taget.

Felix somnade i alla fall utan problem i sängen. Nu blir det spännande att se om han kommer vakna inatt eller om det blir först imorgon bitti. Jag kommer låta hans dörr vara lite öppen så jag hör om han blir ledsen. Min bebis… eget rum. Sorgligt på något vis.

Observera att det enda som kommer vara i rummet sen är hans säng och vita byrån. Resten kommer köpas nytt. Mattorna lade jag endast dit för att försöka få bort lite eko… Måste till Ikea eller Mio någon dag och spana lite på vad jag vill ha till rummet. Melvin behöver också ha lite saker så det lär nog bli lite shopping framöver.

DSC_0454

DSC_0453  DSC_0455

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.