Julstämning på Café Opera

Igår åkte jag upp till Stockholm för att möta upp Ewa för en lunchdejt. Vi har inte pratat på evigheter kändes det som och nu ville vi ha lite tid bara vi och prata. Blev en mysig lunch på ett fik med supergod sallad och gott kaffe och fikabröd.

Sen var vi och handlade lite innan vi gick vidare mot Loppis Event “Christmas”

1467259_424654714300783_2045356425_n

Där kom vi nästan först i kön för vi var en sisådär 30min tidiga. Var skönt att vara i tid för det var raka spåret upp till garderoben och sen in och ta platser. Det bjöds på glögg och pepparkakor och på varje stol låg det en klementin samt lite information.

Dagens konferencier var Andreas Weise, jag gillar honom. Det var även kändispanel om “Julens släktfejder” som leddes av Anita Schulman och de utfrågade var Ann Söderlund och Kitty Jutbring. Mitt under kändispanelen så lyckas de avslöja att tomten inte finns… tur inte Melvin var med, han hade direkt undrat om det var så att tomten inte finns..(om han hört det). Var i alla fall några barn i lokalen som säkert blev rätt chockade över att få reda på hur det ligger till.

Det var modevisning av Polarn och Pyret där bloggkompisarnas barn gick på “catwalken”, många av dem blev tyvärr väldigt rädda för den stora kaninen på scenen… tyckte lite synd om de små barnen. Fanns några riktiga pärlor bland kläderna.

Sen presenterades Nina Hermansen som var med i Hela Sverige bakar. Hon stod och gjorde bland annat smoothie och cupcakes och visade lite av OBH Nordicas apparater som hon använde.

Stor och Liten presenterade sig och även årets populäraste klappar. Blomsterlandet var där och visade hur man gjorde kransar.

Efteråt så var det mingel och en massa tävlingar som anordnades. Tyvärr så är inte Cafe Opera så mingelvänligt. Det var trångt, det armbågades och emellanåt var stämningen sådär när folk ville fram till de olika utställarna. Ett stort minus till mingellokalen som var väldigt nedsläckt. Det var helt omöjligt att få bra bilder med min iphone (iofs en iphone 4)… bilderna blev helt värdelösa 🙁

Minglade runt ett tag och fick fina produkter och hann prata med några utställare innan vi tackade för oss.

Tack Loppi för igår, för en härlig konferencier, trevliga utställare och en härligt fin goodiebag. Och ni som inte varit inne på Loppi på ett tag. Kika in. De har gjort om startsidan och nu hittar ni massor med spännande information där om tävlingar, tips och recept.

bild (5) bild (6) bild (7) bild (10)bild (9) 

 

2 thoughts on “Julstämning på Café Opera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.