Det här med resor

Jag älskar att resa, helst åker jag såklart till värmen och ni som följer min blogg vet att jag har en viss förkärlek till Turkiet. De har behagligt klimat under lång tid och vi har provat att åka dit i maj/juni och ända till slutet på september och har alltid haft det kanonbra. Många av mina vänner har även Cypern som favorit, de har liknande klimat som Turkiet dvs man kan åka sent på höstem men ändå få värmen.

Sista resan jag gjorde var till härliga Tallinn, kan varmt rekommenderas även om det är absolut bäst på sommaren. Läs gärna om min resa här.

Jag är ganska bekväm av mig och bokar allt som oftast mina resor via charterbolagen men jag har insett att det kanske vore roligt att prova på att boka delar av resan på annat sätt. Det finns faktiskt härliga lägenheter och bungalows att hyra lite varstans i världen. Som ni vet finns det en hel uppsjö av olika resesiter där man kan boka flyg, boenden, hyrbilar med mera. Jag har kikat på många av dem men nu har jag hittat en ny sida.

Har ni varit inne på Zoover någon gång? Jag har precis hittat den och såklart så gick jag in och sökte på Turkiet, har alltid en längtan dit. Här hittar man erbjudanden, du kan boka flygbiljetter och hitta boende.

Sen är sidan så fiffig så om jag exempelvis söker på Turkiet så får jag upp denna bild. Då kan jag se vilka resmål som finns, titta på bilder och videos, kolla på frågor och svar. Perfekt om du vill ställa frågor om något hotell etc. Sen är det så bra så hotellen är betygsatta också. Sånt gillar jag. Även sevärdheter kan du läsa om här. En helt ultimat sida tycker jag.

Namnlös

3 thoughts on “Det här med resor

  1. Hej där! Hoppas du har fått en riktigt bra start på december månad! Tänkte kika in och tipsa dig om två tävlingar som jag har igång på bloggen nu. Riktigt enkla regler i båda tävlingarna! Kika in och se om det är något för dig! 🙂

    * Tävla om ett presentkort värde 300kr på Canvas of Sweden, 5 stycken vinner varsitt presentkort!
    http://babustylee.webblogg.se/2013/november/tavling-vinn-presentkort-pa-canvas-of-sweden.html#comment

    * Tävla om en rabattkod på Beccadesign.se som du sen kan ge bort i julklapp, köpa en julklapp för eller varför inte unna dig själv en liten julklapp?
    http://babustylee.webblogg.se/2013/november/tavling-vinn-rabattkod-pa-75kr.html#comment

    Vore superkul om du vill delta! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.