Det här med grannar

Jag tror vi kan ha de bästa grannarna här på vårt område, vi är 15 lägenheter och det är faktiskt bara i 2 det bor helt okända människor (en är helt nyinflyttad så vet inte vilka det är än) och i en bor det en handikappad man som inte kan prata så honom kan jag inte säga att jag känner. Övriga är pratglada och alltid trevliga, i två lägenheter har vi släktingar (min faster m. familj och så min mormor) och sen har vi T och D som vi åkt på semester med och jag och T fikar ofta och snackar skit. Även J som bor bredvis oss är en som jag brukar fika med, fast det blir mest på sommaren när man rör sig ute på ett annat sätt.

Vi bor i Bullerbyn känns det som ibland, just för att vi är så få och bor i röda längor 🙂

Våra näst nyaste grannar är en tvåbarnsfamilj och de är supertrevliga. Kolla bara vad M kommer över med idag. Så gulligt. De har fått en hel del saker av mig så det var lite tack för det, men ändå gulligt av dem att tänka på oss.

Har ni bra kontakt med era grannar? Eller har ni några väldigt speciella grannar? 

1501844_10152419841800130_560923777_n

 

 

5 thoughts on “Det här med grannar

  1. Vilken fin gest av grannen 🙂 Jag har inte överdrivet bra kontakt med mina grannar.. Eller klart att man hejar och ibland kanske stannar och småpratar lite, men inte så att man umgås. Förutom med en av mina närmsta vänner som bor i andra längan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.