Tejp löser alla problem…

Idag så ledsnade jag på vår sunkiga Hokus Pokus stol som jag köpte billigt på en köp/sälj sida. Den var omklädd i något blått äckligt tyg (som iofs gick att torka av) men jag tänkte att jag chansar på att originalklädseln finns kvar under.

Började med att skruva isär stolen, rengjorde och så klippte jag bort tyget på ryggstödet… mycket riktigt, där var skinnet kvar om än lite slitet…  Dessvärre så var det inget skinn kvar på sitsen utan bara skumgummit så då fick jag leka lite Martha Stewart/McGyver och då hämtade jag en handduk som vi fått sponsrat i en goodiebag (Tack Kokobello) och så klädde jag in dynan i den. Skruvade fast allting och såhär blev det

bild (9)

 

Nu tänker ni kanske, vad menar hon med rubriken? Jo, jag äger ingen häftpistol utan jag fick helt sonika ta lite brun tejp och tejpa upp handduken på undersidan *s*, det är egentligen bedrövligt… men stolen är fräschare nu. Vet att pappa har en häftpistol så när jag har tid så skall jag fixa till det hela. Sen skall jag köpa en riktig rem (för den saknades också). De är inte så dyra men under tiden får ett bagageband funka som rem.

3 thoughts on “Tejp löser alla problem…

  1. @Marie Widerberg,

    Jo det blev helt okej. Fast inte så praktiskt om han spiller och man måste skruva isär hela stolen för att tvätta tyget. Får nog köpa en typ vaxduk och klä in stolen i… eller något tyg som man kan torka av.

    God Jul på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.