Raspigt

Vilken tur jag hade som kom hem till ett tomt hus, jag var inte på topp när jag klev innanför dörren. Halsen kändes torr och huvudvärken låg på lut. Jag hatar när det känns som man har en rasp i halsen. Hoppas verkligen det inte blir något mer av det här.

Nicke och barnen kom hem först vid 20-tiden så jag hann ligga och ta det lugnt länge.

De har haft fullt upp hela dagen. Först var det ridning på förmiddagen och då fick Melvin rida Sillen. Och idag var det premiär att ramla av hästen. Något skrämde Sillen och Melvin flög av. Men han satt upp igen och han säger att han vill fortsätta rida. Tydligen var han lite kaxig över att han ramlat av (även om han blev rädd när det hände). Jag är bara glad att han är oskadd.

På eftermiddagen så har de varit och firat William som fyllt 20, de hade bjudits på supergod smörgåstårta och en fantastiskt god ananaspaj. Känns som jag borde lära mig lite av Maarit 🙂

Nu sover Felix (han har tydligen inte varit helt i humör idag), Melvin spelar lite men skall strax sova och Nicke ska ta nattningen. Det innebär att jag kan ligga kvar här och slappa, gillas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.