Geggamoja SS14

Idag så var jag inbjuden till Babyshops butik i Sturegallerian. Där hade Geggamoja bjudit in till visning av sin vår och sommarkollektion. Jag mötte upp Josephine innan eventet och vi har faktiskt aldrig pratat med varandra, fast jag känner igen henne från andra event. Vi möttes på centralen och sen promenerade vi ner till Stureplan. Då vi blev lite tidiga så tog vi en takeaway kaffe från Espresso House innan vi gick mot Sturegallerian. Supertrevlig tjej!

Vi var några som stod och väntade utanför butiken men vi blev insläppta ganska fort. Jag träffade Annelie, Jennie, Nadja, Malin, Jenny, Sofie och så kom Marie. Pratade även med Natali som var där med lilla A.

Catarina Hurtig var konferencier och hon frågade ut Anna och Sara om deras företag och vad tankarna bakom företaget var. Det var roligt att få höra lite anekdoter om saker de varit med om.

De hade gjort i ordning så fint med nyheterna och de berättade även att det kommer ännu mer babyprodukter. Det är deras 13e kollektion som kommer ut ny. Det var massor med fint och jag måste ta mig i kragen och köpa några plagg till Felix. Jag tycker de gör fantastiska kläder som verkligen passar i alla lägen. MEN trots det har jag aldrig ägt något plagg. Shame on me! 🙂

Här är lite bilder jag tog idag. Alla bilder är tagna med Iphone 5s

bild (9)

Tyckte att de var så smarta när de gör sina gosedjur. De tar helt enkelt tygrester från kollektionen/tidigare kollektioner och tillverkar dessa.

bild (13)

Mysiga snuttefiltar till de minsta

bild (15)

bild (16)

bild (17)

Catarina visar upp deras klänning/tunika med nya breda ränderna.

 

bild (18)

Coolaste outfiten.

bild (14)

 

Bortsett från en god frukost med kaffe, frallor och pago juice så hade de även tänkt till och dukat upp för de mindre barnen. Det fanns majskrokar och festisar. Gulligt. När vi gick fick vi denna välfyllda goodiebag. Kan säga som så att tidningarna och katalogerna kom väl till pass när jag åkte hem och tågen var lite sena. Melvin blev kär i pannbandet och ville titta på filmen som var med (Jake & Piraterna och Peter Pan). Jag var lite deppad över tågtrafiken men höll mig borta från chokladen och ferraribilarna, inget tröstätande än. Det sparar jag till på lördagkväll 🙂

Tack Geggamoja för att jag fick komma.

4 thoughts on “Geggamoja SS14

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.