Bloggutmaning365: Bilder i sociala medier

027. Är du noga med vad för slags bilder och information du delar med dig av (och inte) på sociala medier?

Jag är ganska noga med vad jag skriver om i sociala medier och på bloggen. Jag lämnar inte ut mina barn vad gäller vissa händelser och saker som händer. Eller Felix är så liten än så det gäller väl mest för Melvin. Han är såpass stor att han dessutom inte alltid vill vara med, därav är det inte så mycket bilder på honom längre. Ofta vill han inte vara med på kort. De gånger jag fotar honom så brukar jag fråga om jag får lägga ut den.

Felix däremot figurerar på mycket bilder men regeln för mig är att inte vissa barnen helt nakna (inte så man ser privata delar). Sen vill jag inte skriva om sådant som kan uppfattas pinsamt när de blir äldre.

Vad gäller mig själv så försöker jag tänka på vilka som kan hitta och läsa vad jag gör. Ibland så “spårar” även jag men förhoppningsvis skämmer jag inte ut mig så mycket att jag förlorar jobbet 😉

 

One thought on “Bloggutmaning365: Bilder i sociala medier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.