Bloggutmaning365: Hiss och Diss hemma hos oss

039. Hiss & Diss – Ditt hem

Jag gillar att vi har förmånen att bo i en lägenhet i två våningar (trähus) som går under benämningen radhus.
Vi har en liten gräsplätt på framsidan (och rabatter och en häck) och vi har en inhägnad gräsmatta och trädäck på baksidan.

Nackdelen är att hyran är rätt så dyr med Mölnbomått mätt, eller kanske snarare med tanke på att det enda som borde kunna ge pluspoäng är att vi bor utmed pendellinjen. Vi har ingen som helst service i byn utan det som finns är Abbes pizza med ett yttepytte livs.

Vad gäller hur det ser ut i lägenheten så är jag mest nöjd med våra bänkskivor (i laminat) som svärfar hjälpte oss att ordna, minst nöjd är jag med den extremt fula platsmattan i hall och kök. Samt att alla lister i kök/badrum är i något fult träslag. Jag hade gärna haft vita lister.

7667911886_754e6393a6

 

Bilden ovan visar våra bänkskivor som jag gillar, bra mycket snyggare än de vita som var innan och som drog till sig damm och smuts. Sen gillar jag spisen som är i hörnet.

På bilden ovan och nedan ser ni även de fula listerna vi har. Varför har de inte gjort dem vita. Likadant med handtagen på lådorna, skulle vara mycket snyggare med andra handtag (vilket vi skulle kunna ordna själva). Ni ser även golvet på båda bilderna, det är verkligen vedervärdigt.

484871_10152543620535130_2014832318_n

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.