En helvetesnatt

Inatt hade vi det inte roligt här hemma. Melvin kom insmygande efter kl 3 inatt och tyvärr så stängde han inte vår dörr så lampan sken rakt in och väckte Felix. Lite ljud var det nog också som hjälpte till att väcka F. Tyvärr så ville F inte somna om och Nicke försökte vänta ut honom. Efter en timme var jag jäkligt irriterad och då gjorde Nicke välling till Felix.

Då var jag så irriterad att jag gick ner och lade mig varpå Melvin dyker upp och är ledsen och jättetrött. Då gav jag upp. Klockan var nästan halv fem och jag hade varit vaken sen efter 3. Var lika bra att gå in i duschen och sedan klä sig.

Blev 5.30 tåget till jobbet. Var inte på topp efter att bara sovit 2 timmar. Gick faktiskt och lade mig hyfsat på kvällen men kunde inte somna. Såklart blir det en sån här natt då. Nu har vi instruerat Melvin att inte tända lampan utanför sovrummen och att smyga in när han kommer till oss.

Nu är jag himla trött men tänkte hålla ut någon timme till innan jag lägger mig.

DSC_0603 DSC_0604

 

Nu hoppas vi att det här charmtrollet inte vaknar inatt. Då kan jag lova att jag kliver upp, byter blöja och ger välling. Kommer inte vänta ut att någon annan gör det. Får jag inte sova inatt så kommer jag vara helt sänkt imorgon.

4 thoughts on “En helvetesnatt

  1. Här har du en till som kommer gå och lägga sig tidigt i kväll.
    Funderar allvarligt på att bara äta middag och sedan sova, maken är ju ändå hemma när jag kommer hem från jobbet så….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.