Otäcka magsjuka

Vi trodde Felix var piggare, han var uppe på benen imorse och hade inte kräkts något under natten. Däremot så hade han gjort nr 2 rejält så hans morgon började i duschen. När jag åkte iväg till jobbet så såg han ut som vanligt men sen har han återigen kräkts och typ bajsat var 10e minut. Nicke har bytt så mycket blöjor att han tappat räkningen.

När jag kom hem så såg Felix helt annorlunda ut, var inte min kille som satt i sin stol. Han var lite lätt insjunken och ögonen såg jättestora ut. Feber, magsjuk och kräksjuk är ingen rolig kombo. Som tur är så har han druckit bra hela dagen och nu på kvällen så fick han även vätskeersättning 2,5 dl som han drack upp, samt att han drack en liten flaska med bebisdricka samt en flaska välling på 230ml.

En nr 2 blöja är bytt och sängkläder bytta (rinner liksom ur blöjan). Sen fick han mer bebisdryck och nu har han somnat om. Nicke köpte 6 mån välling när han var iväg då det inte är fullkorn i den, tänkte att det är skonsammare mot hans mage.

Nu får ni hålla tummarna för att han är piggare imorgon. Tror inte Nicke orkar en dag till med en extremt risig son som dessutom gnäller och gråter så fort Nicke rör sig iväg lite.

4 thoughts on “Otäcka magsjuka

  1. @Emlisch,

    Nu har vi massor med välling hemma… dock ingen majsvälling. Vi köpte 6mån välling för vi tänkte den skulle funka bättre med hans mage. Hoppas verkligen han är pigg imorgon. Är så jobbigt när han mår dåligt.

  2. Men oo-stackars liten 🙁 När Elliott var liten hade vi typ samma problem nån gång. Blev tipsade om mahsväkkibg- att detskulle va skonsammare än vanlig välling.
    Hoppas han piggnar till snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.