Värsta resemisstaget

071. Berätta om ett resemisstag

Jag tycker vi klarat oss ganska bra men ett misstag som vi gjorde, eller snarare sambon gjorde var att gå in i en butik i basaren i Side. Det här var innan det  blev förbjudet att i stort sett kasta in folk… sambon som inte är så bra på engelska fick frågan om vad han gillade i butiken och han svarade sanningsenligt varpå säljaren plockade fram allting som sambon sa han gillade, sedan tog säljaren fram lite te och så var det förhandling deluxe. Jag som är lite elak lät sambon lösa det där helt själv, dvs försöka tala sig ur det hela. Allt detta pågick medan jag njöt av lite turkiskt äppelte. 

Efter den händelsen så var vi rätt noga med att inte säga något alls förrän vi ville köpa något 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.