Recept: Hemlagad pytt i panna med dijon- och äppelkräm

DSC_0776

Massa ingredienser till kvällens middag. Tur jag valde den här rätten idag. På vardagar så har vi inte tid med såhär mycket hackande. Äpplen (ja jag vet att sonen varit och tjuvätit på äpplet *s*), potatis, palsternacka och rotselleri skulle hackas och sen även tärna picnicbogen.

Total tillagningstid för mig blev 1 timme.

Maten räckte till svärfar som kom på besök och han tyckte det var så gott så han fick receptet skickat till sig. Även jag och Nicke (sambon) tyckte det var supergott. Melvin var inte så förtjust i det men Felix (1-åringen) satt och plockade och åt väldigt mycket.

Rätten var lättlagad så det var inga problem med det. Men det är nog mer något som bör förberedas än att man ställer sig när man kommer hem från jobbet.

DSC_0780

DSC_0778

Redo för ugnen

DSC_0779

Såsen till maten. Finhackat äpple, creme fraiche och dijonsenap

DSC_0782

Stekte på picnicbogen

DSC_0783

Klart! Det var så gott så när vi ätit middag var det helt slut i stora formen. 🙂

Tack MatkasseguidenMatkasse.nu och Matkassen.com , kika in hos dem och läs mer om alla olika matkassar man kan välja mellan. Där finns information och rabattkoder, väl värt ett besök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.