Två blev ett

Idag har jag och min mamma stått på loppis. Varje år så ordnar gatan ovanför oss en gatuloppis och i år fick vi vara med (mot att man bidrar med ett paket kaffe eller något bakat).

Vi packade bilen vid 9 imorse och körde upp lass nr 1, sen fick Nicke åka hem och hämta ett lass till. Jäklar vad grejor jag hade. Mycket barnsaker men även skönhetsprylar, ljusstakar, lyktor och babyprylar.

Redan 9.30 dök de första upp och handlade lite. Mig spelade det ingen roll att de kom innan det egentligen dragit igång, bara skönt att bli av med lite. Jag sålde faktiskt en hel del kläder som jag hade med mig (vuxenkläder).

Dagen flöt på bra men sista timmen (konstigt nog) så var det väldigt lugnt… annars trodde jag att folk som kanske redan gått en runda återkommer när det börjar närma sig slutet, såklart sänker man alla priser för att bli av med saker.

Kassan visade på 2150kr när vi packade ihop, perfekt. Blir fickpengar till vår Turkietresa. Sen har jag sålt för ytterligare 150kr till en granne som hon kommer över med i veckan.

Hem åkte vi med bara ett lass. Så skönt att faktiskt ha sålt så bra att 2 lass blev ett 🙂

 

2 thoughts on “Två blev ett

  1. ohh va skönt att få in så mycket pengar på loppis 🙂 jag la upp massa saker på tradera nyss, så hoppas jag blir av med något 🙂

    joo, verkar jätte fint i rumänien 🙂 ska bli jätte kul att äntligen få hans land… får blogga om det igen när jag kommer hem 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.