Om en vecka

Fatta att om en vecka så är jag i älskade Side igen. Längtar efter sol, värme, god mat, gästvänliga och varma människor och så ser jag verkligen fram emot att förhoppningsvis få träffa Louise och Adem. Förra året var Louise i slutet på sin graviditet och Felix var en liten bebis… nu har vi två stora killar 🙂

Längtar inte efter flygresan, det kan nog bli tufft med en 15 månaders som helst bara vill gå omkring. Som tur är så är vi 4 vuxna i sällskapet så med lite tur kan han få “vandra” runt mellan oss. Sen flyger vi Turkish Airlines för första gången, har ingen aning om hur det fungerar och vad för slags plan de har. Sen provar vi inte bara ny researrangör utan ett för oss nytt hotell. Vi vet vart det ligger men det blir spännande att se vad vi tycker om det. Hotellet/lägenhetshotellet heter Kentia apartments.

Namnlös

 

8 thoughts on “Om en vecka

  1. ohh va härligt med en resa till turkiet 🙂

    tack 🙂 dock gick det inte alls bra med min tradera försäljning. men hoppas det går bättre denna omgång 🙂 ja, lite extra fickpengar dit vore toppen 😀

  2. Hoppas er resa blir mycket bra 🙂 Så skönt det skulle vara om jag hade en inbokad resa att längta till, det skulle jag behöva. Njut ordentligt <3 Kram vännen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.