Ny barnavdelning på Åhlens och picknick inomhus

Idag har jag och Felix varit iväg på pressfrukost på Åhlens. Idag var nämligen dagen då de inviger sin nya stora barnavdelning. Plan 4 är planet ni skall besöka om ni har barn. Här finns kläder, leksaker och inredning. De har verkligen tänkt till då varje avdelning representeras av djur och färg/färger. För att hitta dit så kan man följa spår på golvet.

De har även ett fint familjerum där man kan amma, värma mat, de större barnen kan leka och titta på film samt vila. I anslutning finns även toaletter och skötrum.

De har även en 250kvm stor terass med utsikt över Stockholm som har iordningställts med bland annat en upptäckarstig, ljudupplevelser och sittplatser. Tyvärr så regnade det idag så vi kikade bara ut genom glasdörrarna.

När vi kom till barnavdelningen så möttes vi av ett gäng söta figurer. Felix blev helt kär i dem och skulle krama dem hela tiden. Vi fick även höra om barnavdelningen blev till. Idén om barnavdelningen föddes efter två kundundersökningar. Jag tycker de har lyckats med att få en riktigt bra barnavdelning. Enda nackdelen jag kunde hitta idag är att det är lite trångt mellan klädställningarna på vissa ställen, detta märkte jag när en viss liten Felix smet iväg och jag inte kom fram med vagnen. Annars tycker jag de lyckats perfekt samt att de har roliga märken under sitt tak.

Just nu har de kläder i storlek 44-140 men från december så kommer storlekarna gå upp till 146/152. De har bland annat sin egendesignade kollektion från Åhlens samt att nya märken är Soft Gallery, Noa Noa, Petit Bateau mfl.

Bjuder på massa bilder från dagen.

IMG_1843

IMG_1847

IMG_1849

IMG_1851

IMG_1854

IMG_1860

IMG_1861

Picknickkorgarna. Perfekt som förvaring för vantar och mössor. Min står på hatthyllan och väntar på att fyllas på.
Var så mysigt att sitta på golvet och äta frukost. För barnen fanns “barnvänliga” smörgåsar, banan, smoothie och majskrokar.

 

IMG_1862

IMG_1872

IMG_1873

Spännande provrum anpassat för barnen. Utanför en ekorre som man kunde klättra upp och kika på.

 

IMG_1875

IMG_1876

IMG_1877

På väg hemåt. Var perfekt med den fina mössan som var i goodiebagen

 

IMG_1882

Superfin Goodiebag.

 

IMG_1883

Dagens Shopping

 

IMG_1884

IMG_1885

IMG_1886

 

4 thoughts on “Ny barnavdelning på Åhlens och picknick inomhus

  1. Åh vad kul att få läsa lite om invigningen på Åhlens! Jag fick inbjudan men jag pluggar ju nu och måste tyvärr prioritera skolan. Vill inte bli efter. 🙂 Jag måste besöka Åhlens snart och kika själv! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.