En rolig lekpark och lite gofika

I söndags så var vi på en liten utflykt till de lite finare delarna av Stockholm. En sväng till Saltsjöbaden där vi mötte upp Marie med familj för en kaffe och smörgås på Kringelgården. Kringelgården har anor från 1902 och har specialiserat sig på stenugnsbakat surdegsbröd.

Jag åt en supergod smörgås med leverpastej. Rågbräck hette brödet och det var mörkt, men mjukt och hade russin i sig, supergott. Melvin och Felix åt en kanelbulle och Nicke tog en varm smörgås med rostbiff. Den var tydligen supergod tyckte Melvin som gärna ville smaka av den.

Priserna var ganska okej tycker jag. Min smörgås kostade 47kr och Nickes varma smörgås 70kr. Bullarna tror jag låg på 28kr (de hade kanelbullar, kardemumma och sockerbullar). De var också supergoda. I kaffet ingick även påtår, ett stort plus.

Precis utanför Kringelgården så hade de en jättefin lekpark, Lokparken, och där lekte barnen av sig efter fikat. Melvin var helt slut efter att ha lekt kurragömma med Valle 🙂

Felix gillade rutschkanorna och att kunna gå in i små hus. Sen hade de gungbräda, karusell och även en annan klätterbyggnad förutom det stora loket. Dessutom gick Saltsjöbanan förbi utanför och det var väldigt spännande.

IMG_2144 IMG_2146 IMG_2147 IMG_2154 IMG_2156 IMG_2158 IMG_2160 IMG_2162 IMG_2165 IMG_2168

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.