Nytt märke på barnvagn

Nu har vi sålt vår älskade Kronan, känns lite sorgligt men det var nödvändigt. Egentligen hade jag velat ha en Kronan sulky men de är rätt så dyra. Hade istället spanat in mig på en Brio Race (rosa och fin) men tjejen som hade den var inte hemma idag och så nämnde min granne att de hade en nästan ny vagn hemma som de inte använde. Jag fick provköra och både jag och Felix gillade den skarpt.

Vagnen har liggläge, lätt att fälla ihop, styre som går att ställa in samt rejäla svängbara hjul (som såklart kan låsas). Dessutom var den riktigt snygg. Så välkommen till familjen Crescent Compact 360.

IMG_3377 IMG_3378

2 thoughts on “Nytt märke på barnvagn

  1. En sådan fast utan 360 funderade jag på, men fattade inte hur man fäller ryggstödet :(.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.