Formex, trender och VAB

IMG_5033

Gårdagen spenderade jag med den här sköna bönan, Cattis som har bloggen Stockholm Tea House. Hon slog sig ner hos mig på presscentret och så började vi prata och prata och prata lite till. Vi hade supertrevligt och sprang som tättingar mellan pressvisningarna på Formex.

På bilden så var vi i Odd Mollys monter. WOW vilka underbara påslakanset de hade. Vill ha.

Jag försökte även snappa upp lite om de trender som komma skall. Kan säga som så att det hela varierar lite med vilken slags produkt man pratar om. Vad vi fick höra var att det är mycket inspiration från naturen och det såg vi både i färger och material. Det var en hel del bruna toner, det var filtar som såg ut som päls, kuddar i päls och mycket inslag av trä både som rent trä i husgeråd som i att vissa delar av något var gjort i trä.

Det var massor med saker jag kände att jag inte hann med. Tex så hann jag besöka en monter på “barndelen” och det var Malins Kids Agency. Hade tänkt komma tillbaks dit och hälsa på en annan fantastisk Cattis (som var upptagen när jag var där) men det hanns inte med. Tack ändå Malin för den lilla rundvisning vi fick och visning av de fantastiska nya märkena.

Som sagt var. Jag gick på mässan i första hand som skribent för Stunder av lycka så vill ni läsa mer om mässan så gå in där. Det går att prenumerera så ni får ett mail varje gång ett nytt inlägg kommer. Ett bra sätt att veta när det är läge att gå in och kika på tidningen.

Mitt under mässan så ringer Nicke också, då har Felix kräkits på dagis. Det verkar inte vara magsjuka, han har varken kräkts eller varit dålig i magen. Tydligen så hade han ramlat rätt illa så de trodde det kanske var lättare hjärnskakning, men samtidigt gick magsjuka på förskolan. Så nu är det VAB för mig resten av veckan. Inte vad vi räknat med. Men nu får vi njuta av värme och solsken jag och Felix och Melvin slipper fritids och kan gå hem direkt efter skolan.

2 thoughts on “Formex, trender och VAB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.