Höststädat i trädgården

Helt underbart väder idag också. Njöt lite kaffe i solen medan vi kollade in våra nya grannar som fixade i sin trädgård. Nicke klippte gräsmattorna för förhoppningsvis sista gången i år.

Nicke och Melvin tog en tur till Trosa och när Felix gick och sov (eller vakenvilade är nog mer rätt ord) så tog jag tag i baksidan.

IMG_5465 IMG_5467

Nicke avskyr den här busken som egentligen mest är fin när den blommar med sina rosa blommor. Nu blev den nedklippt men jag vet att den kommer se likadan ut vid den här tiden nästa år. Rensade även lite i rabatten och klippte ner vinbärsbusken (inte för att jag vet om man skall det men jag avskyr den och hade gärna ryckt upp den om jag orkat).

Inser också att vi glömt att köpa ny kratta, det blir nästa inköp. Måste få bort alla löv i trädgården.

IMG_5468

Hoppas få njuta lite till på altanen innan vintern kommer.

IMG_5469

Mycket druvor på vinrankan i år. Gav bort några klasar till våra grannar och sen klippte jag bort alla blad och grenar som inte hade druvor. Nu försvann skyddet mot kylan men jag var så less på djungeln som rådde där.

Egentligen hade jag velat gå över en slänt vi har på andra sidan staketet på baksidan men det hanns inte med och imorgon är vi inte hemma. Kanske hinner jag med det nästa helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.