Kille i klänning

Felix önskade sig idag en klänning, för det har Linnea på dagis. Som tur var hade Lindex lite rea på klänningar och det fanns en i Felix storlek. En uggleklänning.

Jag är lite kluven till det här med klänning på killar… alltså jag är så rädd för att Felix skulle bli retad. Jag måste erkänna att jag nog inte tänker skicka honom till dagis i den… möjligen ihop med ett par jeans/byxor men det skulle inte kännas helt bekvämt.

Jag har inga problem med rosa kläder eller motiv som folk tycker är typiskt tjejiga men gränsen går nog vid lite mer rysch-pysch… Svårt det här.

Fast Felix var så glad så nu går han runt i sin fina klänning och har testsnurrat lite <3

IMG_6146 IMG_6147

 

3 thoughts on “Kille i klänning

  1. Ingen risk att barn i den åldern har några åsikter om vad man har på sig, mer än “fint”.

  2. Du kan ju välja att bar mjukisar till om du inte vill ha tights. I övrigt tror jag inte det kommer bli så stora diskussioner på dagis. Han kommer förklara varför han vill ha klänning om nån undrar och jag tror inte barnen kommer säga så mycket mer.
    Och blir det en diskussion kan du be personalen att läsa Kalle med klänningen. Underbar bok!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.