Vegetarisk torsdag

Ibland så känner jag för att lura min familj lite. Idag tex funderade jag över vad jag skulle göra för mat… tada, jag kom på att jag ju fått produktcheckar från Amazing Alicequornprodukter och faktiskt lyckats använda dem sist vi handlade. Kikade lite i kylskåpet och tänkte att det får bli spagetti och quornsås.

1239736_10154399864210130_8994281262608055324_n

Jag fräste upp de två rödlökar jag hade hemma, hällde på en burk krossade tomater och ca 6dl grädde. Lite peppar och en grönsaksbuljong. När det började puttra hällde jag i all färs och så fick det puttra ihop sig medan jag kokade upp pastan. Majs är det bara jag och Melvin som gillar så det fick serveras på sidan idag.

Melvin tyckte att det var den godaste köttfärssås han ätit, Felix åt 1.5 portion och Nicke tyckte det smakade helt okej. Nicke blev överraskad när jag sa att det inte var köttfärs utan quorn. Barnen fick leva i ovisshet 🙂 . Kommer absolut köpa detta fler gånger då alla tyckte det var gott. Ett lätt sätt att få till en vegetarisk dag då och då.

I samarbete med Quorn/Amazing Alice PR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.