Vänner

13532769_10153546528865826_6967665582861949263_n

Bild lånad av Angelica. Tagen 4 juli när Felix var hemma hos Karl-Paul och lekte

Jag är så glad att Melvin och vår grannpojke Jonne funnit varandra. De var ifrån varandra flera veckor i sommar då vi var på semester med husbilen och Jonne var i Finland. Förra veckan så var vi alla hemma igen och de blev så glada över att se varandra. Melvin som gärna vill leka och bestämma har inte alltid så lätt med vänner, men han har vissa kompisar som han funkar extra bra med, däribland Jonne och kusin Oliwer. Det funkar så himla bra med Jonne då de båda har intresset för sport som fotboll och innebandy. Varje dag i stort sett är målen uppe på gården och de spelar.

Felix, han hänger med alla möjliga här på gården, han har det lite lättare med det sociala och vill gärna umgås med flera av barnen. Idag var hans bästa kompis från dagis här, Karl-Paul. De är så roliga när de leker, jag trodde först någon gjort illa sig men då lekte de med brandbilen och ambulansen och levde sig bara in lite i sin rollek.

Jag är glad att mina barn har sina fina vänner som de gillar att hänga med och det är kul att barnen dessutom har trevliga föräldrar som vi har bra kontakt med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.