Tråkigt men nödvändigt inköp

Jag gillar shopping dock inte all shopping, något som jag inte prioriterat är en bra dammsugare eller en ordentlig sopborste med skyffel. Trist att lägga pengar på tycker jag, MEN nu höll jag på att bli galen på den dammsugaren vi har, den är helt värdelös. Jag lade ut en fråga på facebook och bad mina vänner tipsa om en bra dammsugare. Det roliga var att alla som tipsade hade samma dammsugare… så nu har jag beställt och betalt för denna dammsugare.

USORIGINDBP

Det är en Electrolux UltraSilencer, den hade riktigt bra pris på Elgiganten så jag slog till på den och lite dammsugarpåsar.

Jag hoppas jag kommer bli nöjd med denna dammsugare. Det som varit problemet med den vi har är att filtret inne i dammsugaren slammar igen hela tiden och är nästan omöjligt att göra rent utan att det nästan går sönder… så jag hoppas på bättre filter i denna.

OBS Detta är inte ett sponsrat inlägg. Jag var tyvärr tvungen att köpa en dammsugare. Önskar dock jag hade så stor blogg att jag ibland fick lite roliga erbjudanden 😉

 

One thought on “Tråkigt men nödvändigt inköp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.