Loppi blogbag

Älskar när man får hem lite nya saker att prova. Häromdagen hämtade jag ut min Loppi blogbag med massa fina produkter i.

img_1336

Det är så perfekt med förbrukningsprodukter, älskart. Sköljmedlet och tvättmedlet skall jag börja använda vid nästa tvättillfälle, bra med parfymfritt om man har känslig hud.

Bröden från Old El Paso kommer bli en hit, båda barnen vill alltid ha “båtar” när vi skall äta tacos, de här är perfekta i storlek både till barnen och mig.

Loppitidningen har jag redan läst igenom, perfekt när jag ville ha lite tid i lugn och ro. Att prova storytel kommer bli en höjdare, jag har lång resväg så det är perfekt för att ha på tågresorna, just att slippa allt tjatter runt omkring.

Reflexen kom lägligt nu när det är mörkt ute. Safari yoghurt blir perfekt att prova för stora sonen, eller har de kanske laktosfritt också?

Förpackningen med bland annat plåster från Folksam har vi haft stor användning för tidigare så det kom också lägligt nu när de förpackningar vi haft börjar bli lite urplockade.

Barntandkräm går åt och barnen tycker det är kul att prova olika sorters tandkräm.

Nedan ser ni en annan av barnens favorit. Palmolive tvålen. Jag har fått hämta ut Felix från badrummet flera gånger när han stått och tvättat händerna lite väl länge med tvålen. Bara på en dag minskade det betänkligt.

img_1337

Tack snälla Loppi för att jag fick chansen att få hem denna härliga blogbag.

#colgate #smile #oldelpaso #palmolive #magicsoftness #youplaitsafari #neutralse #mincomfort #storytel #folksam #loppisverige #loppivimedbarn #loppiblogbag

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.