Chock

Jag hamnade i chock idag. Inte på ett negativt sätt utan på ett väldigt positivt sätt.

Jag hämtade Felix hos mina föräldrar och vi vandrar hemåt och småpratar lite om dagen och vem han lekt med på dagis. På väg hem så bestämmer vi att han skall klä av sig medan jag ordnar välling. Sådär brukar vi säga och när vi väl kommer hem så kan han visserligen ta av sig ytterkläderna men sen ligger de i en hög och stövlarna sparkar han alltid av sig. Idag då? Inte i närheten av hur det brukar vara. Han satte sig på mattan och tog av stövlarna, bar dem till mattan där vi har skorna, tog av sig mössan och lade i lådan …. där och då var jag tvungen att fråga om han slagit sig 😉 .. då tar han av jackan, letar efter öglan (hittar med lite hjälp) och hänger upp jackan.

Skorna som står på gråa mattan tillhör inte barnen utan pappan i familjen, han har inte riktigt lärt sig vart jag vill ha skorna 😉 . Och som synes är alla jackor upphängda…. inser att vi har rätt mycket ytterkläder till Felix….

Därefter åkte resten av Felix kläder av och han stoppade dem i tvättunnan…. vad hände? Jag är i chock.

Eftersom han var så duktig så fick han leka en extra stund medan jag gjorde välling, diskade upp gårdagens disk och hängde lite tvätt.

Även Melvin skötte sig exemplariskt när han kom från träningen, ingen jacka på golvet och hans skor står också på plats. Otroligt.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.