Norrlandsresa


Nu har jag bokat in en liten roadtrip norröver. Tyvärr blir resan ganska intensiv då det var svårt att hitta boende på vissa platser. Målet är Kiruna och tyvärr hittade vi bara boende där i två nätter till okej pris, men det får funka,

Vi börjar dock med två övernattningar på vägen upp. En blir i Östersund och en i Arvidsjaur. Sen Kiruna i två nätter innan vi vänder söderut och åker mot Piteå. Efter Piteå blir det två nätter utanför Kramfors.

Jag hoppas även att vi kan hälsa på hos K i Helgum. Vi har möjlighet att bo hemma hos min mammas kompis i några nätter om det kniper.

Hur vi åker sen vet jag inte riktigt. Kanske blir det en tur neråt Dalarna för att hälsa på bekanta, vi får se hur det känns.

Jag hoppas det blir en kul resa även om det blir mycket tid i bilen. Jag hoppas även få chansen att hälsa på hos ett gäng Yamaha återförsäljare också. Vi får se hur många vi hinner med ?

Har ni några tips på något man inte får missa i Kiruna eller i Ö-viks trakten?

One thought on “Norrlandsresa

  1. Roligt med en roadtrip att se fram emot! Själva roadtrippar vi i Polen just nu 🙂 I de trakterna ni ska besöka finns ju Kiruna gruva förstås, som man kan göra ett besök i. Även rymdbasen, Esrange, är ju lite intressant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.