Johannesbergs slott och Trosta Park – ATV konferens

Den här veckan är det fokus ATV konferens. Redan imorgon kväll så åker jag ut till Johannesbergs slott för att äta middag med mina kollegor och sedan är det fullt ös som gäller inför onsdagen när våra återförsäljare från Norge, Danmark och Sverige kommer.

Vi kommer alla bo och äta middag på Johannesbergs slott medan informationsmöte och provkörningar kommer ske ute på Trosta Park.

Såhär ser själva huvudbyggnaden ut där det finns reception och matsal. Sedan finns flertalet andra byggnader med boende, konferensrum och festvåningar.

Första dagen när våra handlare kommer så är det informationsmöte på Trosta Park. Sedan bär det av mot boendet där vi gör oss i ordning inför mingel och middag. Kommer förhoppningsvis bli sjukt trevligt. Hoppas det i alla fall. Det är min första konferens som jag anordnar så jag hoppas jag inte missat något väsentligt, men tror inte det. Annars får jag se det som att jag lär mig något inför kommande konferenser.

Ovan ser ni själva Trosta Park. I en av byggnaderna, eventhallen, kommer vi hålla vårt möte. Sen blir det ut i skogen och köra fyrhjulingar. Jag har aldrig kört fyrhjuling, får se om jag vågar mig på att prova. Jag är lite töntig med att köra bland massa folk, jag skulle hellre prova i ensamhet… vet hur jobbigt jag tyckte det var att köra skoter första gången i vintras… men när jag väl kört en gång så tog jag några varv till och sen lossnade det.

Som sagt var. På dessa två ställen kommer jag tillbringa veckan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.