Snart ledigt och ny kamera

Bild lånad från www.transfernerja.com

Himmel vad jag längtar efter min och Marias semesterresa. Hela min kropp mår skit just nu, ingenting funkar riktigt som det ska. Det har hänt för mycket den här hösten, jag är inte i balans och inte min kropp heller. Mensen har varit sen vilket såklart också oroat, totalt har den förskjutits nästan 2v sen i augusti. Just nu är jag glad att den kommer. Min mage är inte helt okej och nu förra veckan så låg jag däckad i feber, jag som aldrig blir sjuk.

Nej något är inte helt okej och jag behöver verkligen komma iväg. Jag har gått med i en grupp för resmålet vi ska till och där kan man läsa en massa tips. Ska bli så mysigt att komma iväg.

Inför resan så kände jag att jag ville ha en liten kamera med mig, en som kan ta bra bilder i alla lägen. Jag googlade lite och valde att köpa en kamera som inte var nyaste versionen av Sony Cybershot men som hade fått väldigt bra kritik, så nu får vi hoppas att den håller måttet. Som tur var så hade Elgiganten billigare pris på den just den här helgen.

Den här blev det, en Sony Cybershot RX 100 II , vem vet, jag kanske kommer fota sjukt fina bilder och bara bomba med här på bloggen 🙂

 

One thought on “Snart ledigt och ny kamera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.