Den perfekta julklappen

Jag har alltid älskat julen och även känslan av att hitta de perfekta julklapparna till människor i min närhet. Jag gillar att köpa presenter och givetvis att få också.

Julen är dock inte riktigt samma sak när man är vuxen. Vi köper inte längre julklappar till varandra i familjen utan nu läggs fokus på barnen och jag hoppas de har samma känsla för julen som jag hade som liten, trots att vi är helt usla på att baka, göra julgodis och laga julmat.

Vi konstaterade faktiskt idag jag och Nicke att en superbra grej som är som en slags julklapp för oss det är att hans mamma bakar åt oss och att vi alltid kommer ner till henne och får sätta oss vid dukat bord. Det är verkligen en bra “julklapp”.

Om vi pratar saker så skulle jag komma på många bra saker som jag vill ha för att uppdatera hemmet.

Lite nytt till sovrummet vore inte fel. Den sängen jag har nu är så himla gammal och jag skulle behöva uppdatera både sängstomme och madrasser.

Vad önskar du dig i julklapp?

 

Detta är en del av Johanna Kajsons julkalender

 

One thought on “Den perfekta julklappen

  1. Ingenting. Eller bidrag till vår kamin som vi ska köpa och är det enda jag behöver/önskar mig. Vore fint med nån gåva till välgörenhet också eller nåt som sonen 5 år gjort själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.