En lång dag i bil

Imorse så gick vi upp lite senare, blev rätt sent igår kväll då vi låg och kollade på någon serie på Nickelodeon. Tog en ganska lång och skön frukost innan vi gick upp till rummet och packade ihop. Vi valde att åka hem en dag tidigare.

Innan vi började färden hemåt så ville Melvin förbi fjällkyrkan och tända ljus. Han var inte med mig och Felix när vi var där så vi stannade till för att han skulle få se hur det såg ut.

På vägen ut ur kyrkan fick de syn på dessa vackra änglar, så vi köpte varsin. Felix valde en orange och Melvin en blå. Felix kallar sin för prinsessan.

Första bensträckarstopp blev hos Mora Motorcenter i Mora. Barnen fick titta på min bil och jag fick prata lite med säljaren. Måste boka en biljett upp och hämta den. Är lite mycket nu med tjänsteresor och födelsedagar bara.

Medan jag pratade lite så satte sig barnen i “lekhörnan” och ritade lite.

Därefter åkte vi hemåt. Det blev ett stopp i Falun hos killarna på Bike Town, de håller på och bygger om så det är kul att se vad som hänt sedan jag och Peter var där förra veckan. Det hade kommit upp en hel del nytt som spårpanel och en marin skylt. Kommer bli sjukt fint när det är klart. Sen blev det full gas hemåt utan några fler stopp mer än för att handla i Gnesta.

Blev en enkel middag här hemma, tunnbröd med falukorv, fina grejor 🙂 vi var alldeles för sega för att orka med något mera.

Allting är också uppackat och vi har tvättat en maskin. Nu ligger vi och kollar på Vaiana och sen är det sovdags för barnen. Tror de får somna i min säng så får jag slussa dem vidare sen. Eller så kanske vi ryms alla tre, beror på hur Felix tänker sova, han har en förmåga att lägga sig på tvärsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.