Att andas och ladda batterierna

 

Onsdag alla redan. För första gången på väldigt väldigt länge så har jag haft två lugnare dagar, inte för att jag inte har något att göra, men det är inget som känns som full panik. Jag har tagit det lugnt, gjort sådant som jag inte hinner annars och fått undan massa gamla papper. En liten vårstädning helt enkelt. Ibland behöver man sådana här dagar för att ladda batterierna lite.

Ibland önskar jag att jag bodde uppe i fjällvärlden, bilden ovan visar inte några direkta höga fjäll (de var åt andra hållet), men det är så otroligt vackert och rogivande uppåt landet. Bilden tog jag när vi landade i Hemavan i mitten på mars. När jag varit på sådana ställen så får jag nästan panik när jag kommer söderöver och alla höga berg och fjäll försvinner. Jag blir lugnare av den miljön helt enkelt. En stuga i fjällvärlden och så ladda batterierna där några dagar i månaden, vilken dröm.

1 thought on “Att andas och ladda batterierna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.