Aktivera 5-åringen

Idag så hade Nicke och Melvin bestämt sig för att åka och titta på nya Star Wars filmen på Heron City. Den är givetvis drygt 2 timmar lång och ingen annan film som Felix kan titta på var ens i närheten av det. Jag hade tänkt aktivera honom på leklandet på Heron (även om det inte är mitt favoritställe). Men så kommer vi upp för rulltrappan precis vid O´learys och då tänker jag att det är en perfekt dag för Felix att för första gången prova bowling.

Lyckan över att få popcorn medan man väntar på sin hamburgare :-). Vi kände att energidepåerna behövde höjas innan vi gick till bowlingen.

Det var lite surt tyckte Felix att man behövde ha lite hjälpmedel när man skulle bowla, helst ville han hålla i klotet men det blev lite för tungt för honom. Två rundor hann vi med innan Felix tröttnade. Han är nog lite för liten för att uppskatta detta, han tyckte inte det var så kul sa han efteråt. Men det var faktiskt riktigt mysigt att bara hänga med honom, äta mat ihop och prova en aktivitet.

Vi avslutade dagen med att fika och äta glass och sedan möte upp Nicke och Melvin efter deras bio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.