Sternersborgs choklad och glass

Igår efter att vi hängt på Klämmingebadet med Andreas och tjejerna så åkte vi till Björnlunda där Sternersborgs choklad har en “glasspaviljong” som jag tror bara är nu under sommaren, annars har de nog allting i sin lilla chokladbutik.

Tyvärr måste jag säga så har de bara en 5-6 sorters glass som man kan välja på vilket kan bli lite klurigt när man kommer dit med lite halvkräsna barn samt en som inte får äta några som helst mjölkprodukter.

Melvin som inte får äta mjölk testade en citronsorbet men den smakade så mycket citron så den vägrade han. Felix var nog den som var mest nöjd med sin kråkbär/marängglass (som jag tänkte ta). Jag tog mintstracciatella och den var god men det var mycket glass och jag får ju lätt sockerdump av för mycket sött så fick ge upp efter att knappt ha ätit någonting (surt)

Man kan se på deras Facebooksida vilja smaker de har så kanske får vi nästa gång välja dag efter när det är goda smaker som passar hela familjen (och kanske ta med special glass till Melvin).

Mitt emot ligger även Rutans café om man vill ta en kaffe med bakverk eller kanske äta lunch. De har också en facebooksida som ni kan kika in för att se vad de har för veckans lunch m.m

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.