Fylla på förråd och ett sorgligt farväl

Den här lilla tänkaren hängde hos mormor och morfar när vi var och handlade. Han är så rolig och tänker och säger så roliga saker. Tydligen hade han varit lite bekymrad över att han inte hade några armpuffar när han skulle bada i poolen. Då säger morfar att de kan sätta ett snöre i hans snopp och så drar de upp honom om han sjunker. Efter en stund har Felix tydligen funderat och säger då ” – men hur gör man med tjejer då?” 🙂

Han hade i alla fall badat hela tiden vi var borta och berättat om vår semester i Orsa och allting han gjort där. Det var skönt för oss att åka iväg utan barn (M var hemma) och nu har vi fyllt på förråden av tvätt/skölj/rengöringsmedel samt schampoo och andra hygienartiklar. Blev även inköp av en ny apple-tv samt att vi var och handlade lite mat.

Vi har också hunnit ta en sista tur i fyrhjulingen och det är med sorg som vi lastade den men nu har Felix vinkat hej då till den. Den kommer bli saknad, det har varit en rolig leksak 🙂

Vi har även hunnit med en ommöblering här hemma. I förrgår när vi kom hem så fick jag någon A-Ö sjuka och började möblera om i sovrummet i 32,5 graders hetta (inte kul att tänka sig att sova i den värmen). Dammsög och bäddade rent också. Sen har jag fortsatt med att rensa badrumsskåp och kasta gamla saker och även gjort ordning så mina produkter är i en korg och övriga familjens i en annan. Dammat och skurat ur badrummet hann jag också med.

Nu väntar ytterligare nästan två veckors semester, får se vad vi hittar på resten av tiden. Den här veckan har vi dock lite tider att passa då Telge bostäder kommer och fixar lite fel i vår lägenhet.

One thought on “Fylla på förråd och ett sorgligt farväl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.