Tips: Eldtomta café och butik

I den här familjen älskar vi att fika och när vi är ute och åker så är det kul att googla lite och hitta nya ställen att fika på.

Häromdagen var vi i Botkyrka och då googlade jag fram detta Eldtomta café och butik som ligger i Grödinge. Det var ganska mycket folk där när vi kom så parkeringen räckte inte riktigt till, men som tur var så var det ruljans och vi hittade snabbt parkering. Det fanns en stor uteplats men det var lite mörkt på himlen när vi kom så vi satte oss inne.

Jag och Nicke åt en mycket god chevresallad, Felix åt pannkakor och Melvin fick en specialwrap med pulled pork och gurka. Han får inte äta något med mjölk så det är himla svårt att få till något han kan äta när vi är ute och far.

Nedan är Melvins mat

Chevresalladen

De hade en liten butik härinne som sålde vad jag tror var trädgårdsfigurer (inte säker)

Det fanns även godis att köpa (vanligt) men även lakrits från Lakrids (Johan Bülow) och lite annat smått och gott. Personalen var hur gulliga som helst och gjorde verkligen allt för att få till det så bra som möjligt för oss med tanke på Melvins specialkost. De var dessutom lite gammaldags klädda.

Det här var en av höjdarfiken på vår semester så har ni vägarna förbi så sväng förbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.