Kul för familjen – spelglädje

Jag är ständigt på jakt efter nya sätt att underhålla och engagera familjen. Ibland kan det vara svårt att hitta något som alla tycker är roligt, speciellt om det är en aktivitet som ska ske på hemmaplan. Resor går ofta hem hos alla och även olika utflykter, men i hemmet är det lätt att samtliga familjemedlemmar sitter för sig själva, var och en i sin egna lilla värld.

Hur kommer man då runt det? I vår familj går det ofta hem med spel av olika slag. För ett tag sedan kom jag på idén att vi allihop skulle börja spela på lotto ihop. Alla i familjen (vuxna självklart) hjälps åt att välja ut siffror som vi tror på till våra lottorader och så spelar vi någon gång då och då, självklart med förhoppning om storvinst. Lotto passar verkligen alla åldrar eftersom det är så enkelt att spela. Man kan också spela Bitcoinlotteri och vinna Bitcoin (BTC).

Jag tycker att det är otroligt viktigt med en sund inställning gällande spel, det får inte bli till ett beroende utan ska hållas på en lättsam nivå. Vi spelar för skojs skull! I vår familj har lotto blivit en kul aktivitet som alla är engagerade i. Vi pratar ofta om vad vi ska göra om vi skulle vinna miljonen… kanske en skidresa till alperna vore roligt. Vi har alla våra drömmar, stora som små!

Hittills har vi testat några olika lottospel. Det finns ett brett utbud av olika lotto, så det är bara att prova sig fram för att hitta sin egna favorit. Det går också att slumpa fram rader om man inte vill välja själv. Alla lotto-rader rättar vi online, ibland tittar vi på dragningen på TV – men det är lätt att missa tiden och då är det smidigt att surfa in online i efterhand istället.

Lotto är inget spel som kräver skicklighet – skönt nog. Alla kombinationer av nummer har lika stor chans att ge vinst, det går inte att lista ut i förväg hur man än vrider och vänder på det. Det gäller att ha turen på sin sida! I lotto är det helt klart slumpen som avgör. Vi väljer olika nummer varje gång vi spelar, till skillnad från många andra som år efter år spelar på samma nummer. Mina senaste valda nummer tog jag ifrån min vardag, det kan vara allt från min skostorlek, min födelsedag, dagens datum och TV kanalen som var på då vi skulle spela. Låt kreativiteten flöda! Man vet aldrig när lyckan slår in gällande lotto… Även om det inte blir vinst och utdelning varje gång så är det ändå ett roligt sätt att underhålla familjen på som jag kan rekommendera att prova på till andra spelsugna!

 

Inlägget är i samarbete med Celia Wennberg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.