Clarion hotell Winn i Gävle

Vi hade bokat ett rum för 2 vuxna och 2 barn i egen säng på Clarion. Såhär såg vårt rum ut.

Rummet

Rena och fräscha rum som funkade perfekt för oss. Rummen är inte jättestora men vi var bara på rummet för att sova så det gjorde oss ingenting.

Sköna sängar och kuddar vilket är viktigt. Det fanns även vattenkokare och kaffe/te på rummet.

Vid hissarna kunde man sitta ner och även hitta sig något att läsa.

Läge

Hotellet ligger mitt i stan och det är ca 100m till närmsta galleria där de vanligaste butikerna finns. Bio ligger också i en av galleriorna. Rör man sig några hundra meter ytterligare kommer lite mindre klädbutiker. Cafeer och restauranger är det gott om. Kommer man med tåg uppskattar jag promenaden till 7-800m.

Mat och frukost

Middagen vi åt på Brasserie Absint (hotellet) var fantastisk, både jag och Nicke åt supergod mat. Även barnen var nöjda med sin mat som var typisk barnmat. De vågade sig inte på grillad fisk eller kött som fanns på barnmenyn.

Frukosten hade det vanligaste i varmt dvs korv, köttbullar, pannkakor, äggröra och bacon. Det fanns lite olika pålägg (några ostar och lite köttpålägg), bröd och givetvis olika juicer och yoghurt samt frukt (melon, druvor). Vad jag saknade var att det inte fanns något gott till kaffet utan bara croissanter och digestive. Men allting smakade gott.

Vi har bott på hotellet tidigare och alltid varit nöjda. Nu bodde vi bara en natt så vi hann inte kolla in pool/relax och gym. Vi passerade det när vi gick till garaget och det såg fint ut. Parkering finns mot kostnad och det är i ett låst parkeringshus.

Vi kan varmt rekommendera hotellet och personalen som jobbade när vi var där var supertrevliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.