Lite låg just nu

Tänk om man kunde vara så pigg och glad som killen på bilden ovan 🙂
Den bilden komponerade jag en dag när Felix var extremt sur och grinig men när han fick se bilden så skrattade han gott.

Jag känner mig just nu rätt låg. Ingenting känns riktigt roligt. Jag som brukar gå till jobbet med glädje har känt mig låg nu i nästan en månad, ingenting känns riktigt kul och jag känner mig inte alls speciellt glad eller positiv. Emellanåt känner jag mest för att dra mig undan allt och alla. Det är supertråkigt att känna så, jag vill vara som jag brukar. Jag brukar faktiskt vara på bra humör och måste försöka jobba upp det igen. Lite tror jag det beror på att jag inte riktigt har landat i min roll, det är så mycket annat som tar min tid som jag är så sjukt less på, jag längtar verkligen tills jag slipper vissa uppgifter. Sen tror jag att det är allting i det privata som kommer ikapp mig, allting med mammas cancer (som vi hoppas försvinner nu, alla värden har varit bra), mitt låga blodvärde och Melvin som haft sina sjukhusbesök. Det är helt enkelt lite mycket nu. 

Är ni fler som känner er lite låga? Hur brukar ni göra för att komma på banan igen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.