Snö och julstämning

Idag har jag hängt med Felix, vi har hunnit med lite adventsfika hos mormor och morfar, mamma hade bakat supergoda saffransbullar efter Roy Fares recept. När vi varit där ett tag så fick vi i uppdrag att åka till Södertälje och köpa en ny innebandyklubba till Melvin, hans hade gått sönder när de spelade match. Som tur var fick han en låneklubba och och vips gjorde han tre mål. En riktig turklubba.

Äntligen har det kommit “lite” snö, gillar när det blir vitt ute och dessutom kommer man i lite julstämning. Såhär såg det ut nu på kvällen och då fick jag lite feeling. Vi köpte ju en plastgran häromdagen som vi tänkte ha i år, men seriöst, den var inte rolig. Jag klarar inte av att ha en plastgran så nu blir det inköp av riktig gran i alla fall. Fast jag vill ha en superliten så den är lätt att göra sig av med efter jul.

Plastgranen fick istället stå ute på framsidan. Vi får se hur länge belysningen pallar att vara ute (är egentligen en innebelysning). Men det kändes lite juligt och mysigt. Hittade även ljusnätet och fick till det rätt bra även om det fortfarande är lite trassligt. 

Jag passade även på att julpynta inne i vardagsrummet med tomtar och “snölyktorna” som barnen älskar. Nya mörkblå/glittriga gardiner blev det också (och även inköp av mörkröda lite glittriga filtar till soffan).

Nu har vi lite julkänsla här i alla fall. Vi har förberett plats åt den riktiga julgranen också och tagit ner julgranssakerna. Får se om vi kan köpa den i veckan eller om vi får avvakta till strax innan jul, det är lite svårt att hinna med i veckan. Det är både julbord på Bommersvik och julfest på jobbet som skall hinnas med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.